Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen: dubbel zo handig!

Een rolgordijn, maar dan keer twee. U heeft met een duo rolgordijn namelijk ‘twee’ rolgordijnen. Een duo rolgordijn wordt ook wel een roljaloezie genoemd, omdat u de voordelen heeft van een jaloezie in de vorm van een rolgordijn. Handig!

Duo rolgordijnen wisselen banen af waarvan de ene baan bestaat uit transparante stof en de ander uit semi-transparante stof. Deze banen kunnen langs elkaar bewegen, waardoor u de lichtinval en de inkijk goed kunt reguleren. Wel zo prettig als u bijvoorbeeld aan de straatkant woont. Dan kunt u er voor kiezen het gehele rolgordijn dicht te maken.

Lees verder

Natuurlijk lichtinval in uw interieur

Heeft u een lichte woonkamer, maar wilt u de inkijk tijdelijk verminderen? Dan is het fijn als u kunt blijven genieten van de natuurlijke lichtinval, maar tegelijkertijd ook uw privacy heeft. Een duo rolgordijn zorgt ervoor dat u door de transparante of semi-transparante banen stof, toch nog het licht van buiten naar binnen haalt. Daarnaast kunt u een decoratief effect op uw woonkamer regelen.

Wij maken van uw huis een thuis

Wij begrijpen dat u zich helemaal thuis wilt voelen in uw interieur. Als u na een lange werkdag lekker op de bank ploft, is het wel zo prettig als u op deze plek tot rust kunt komen. Raamdecoratie speelt een grote rol in de uitstraling van uw interieur en wij willen graag dat u zich thuis voelt in uw eigen woning. Wij doen er daarom alles aan om van uw huis een thuis te maken! 

Bent u op zoek naar inspiratie en wilt u de verschillende mogelijkheden met eigen ogen zien en de sfeer proeven? Wij nodigen u graag uit om onder het genot van een kopje koffie of thee, onze producten in de showroom te ervaren. Zo krijgt u een goed beeld van de toegevoegde waarde van duo rolgordijnen aan uw interieur.

Topdeal Plaza, Dat is fijn thuiskomen!

Veilig betalen met

Webshop keurmerk